MESI JOŠ NE TRENIRA SA KLUBOM: Poznato je kada će se Argentinac priključiti saigračima

Novosti online

05. 09. 2020. u 15:04 >> 15:12

LIONEL Mesi je i dalje van tima Barselone, iako je nakon velikog broja spekulacija o njegovoj budućnosti, na kraju odlučeno da ostane u dresu katalonskog giganta.

МЕСИ ЈОШ НЕ ТРЕНИРА СА КЛУБОМ: Познато је када ће се Аргентинац прикључити саиграчима

foto: EPA

Tridesettrogodišnji Argentinac neće u ovom prelaznom roku menjati sredinu, iako se o tome dosta govorilo tokom prethodnog meseca. 

Nije tajna da je Mesi nezadovoljan i da je želeo da nakon šesnaest godina napusti klub. Čak je stupio i u štrajk tokom koga nije trenirao sa klubom. Sada kada je dogovor o njegovom ostanku u Barsi postignut očekivali smo da se vrati redovnim obavezama. 

Međutim, na prvi trening i upoznavanje sa novim trenerom Ronaldom Kumanom moraće još malo da sačeka. Omaleni napadač tokom nedelje nije bio podvrgnut testovima na COVID-19, već je to učinio juče. 

Očekuje se da se treninzima vrati u ponedeljak kada mu budu stigli rezultati testova. 

Podsetimo, spekulisalo se da će argentinski napadač karijeru nastaviti u Mančester sitiju, ali je na kraju prelomio i odlučio da ostane u klubu u kome je ponikao. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S