NORVEŽANI NIŠTA BOLJI OD SRBA: Svi su mi podbacili, teško je objasniti šta se dogodilo

V. N.

05. 09. 2020. u 18:35

NIJE baš da bi Srbija trebalo da slavi, ali lepo je videti da naš rival u polufinalu oktobarskog baraža za Evropsko prvenstvo, Norveška, ne deluje nimalo bolje od "orlova".

НОРВЕЖАНИ НИШТА БОЉИ ОД СРБА: Сви су ми подбацили, тешко је објаснити шта се догодило

King (Norveška) i Poš (Austrija) Foto AP

Štaviše, "vikinzi" su na domaćem terenu potpuno razočarali i samo jednom šutnuli u okvir gola Austrije u prvom kolu Lige nacija, što je bilo dovoljno za počasni pogodak u porazu - 1:2.

- Teško je objasniti zašto sve ovo tako dogodilo - rekao je selektor Norveške Lars Lagerbek. - Jednostavno, svi fudbaleri su mi podbacili, ništa nije funkcionisalo. Previše smo bili pasivni, a Austrija je dobro igrala.

Austrijanci su, inače, srušili dva niza. Najpre, prvi put su pobedili Norvežane u međusobnim duelima posle 1979, a kao drugo, prekinuli su seriju nepobedivosti "vikinga" kod kuće, koja je trajala tri godine, od dvoboja sa Nemačkom (0:3).

Ovu utakmicu će celog života pamtiti Norvežanin Erling Haland, jedan od najvećih fudbalskih talenata na svetu, budući da

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)