NA PAPIRU SRBIJA FAVORIT: Da li je to dovoljno da uplaši Turke?

Novosti online

06. 09. 2020. u 10:51 >> 11:00

SRBIJA večeras igra protiv Turske u 2. kolu "B" grupe Lige nacija. Vrednost na strani naše reprezentacije, da li je to dovoljno za pobedu.

НА ПАПИРУ СРБИЈА ФАВОРИТ: Да ли је то довољно да уплаши Турке?

FOTO: FSS

Poraženi su naši fudbaleri u prethodnom kolu od Rusije, a više od poraza brinula je loša igra naše reprezentacije. 

Imali su "Orlovi" nekoliko dana da se konsoliduju, na ruku nam ide i to što smo apsolutni favoriti. Međutim, ovoga puta bavićemo se drugačijim parametrima večerašnjeg duela. 

Srbija je favorit na papiru, a i po specijalizovanom portalu za vrednost je na strani naših fudbalera fudbalera. Ukupna vrednost reprezentacije Srbije je 349.10 miliona. Dok je protivniku vrednost 285.40 miliona. 

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Igrači od kojih se očekuje da prave razliku i imaju najveću vrednost su: Sergej Milinković-Savić (65 miliona evra), Filip Kostić (32), isto toliko vredi i Luka Jović, Nemanja Milenković (28) i Dušan Tadić 20 miliona evra, koliko vredi i Aleksandar Mitrović, strelac jedinog gola za Srbiju protiv Rusije. 

Sa druge strane, fudbaler Lestera Caglar Sonudžu vredi 40 miliona, sledi (Ozan Kabak (29), Merih Demiral (27) i Cengiz Under (23)... Trojica u top 5 nastupaju u Seriji "A", a celokupna vrednost igrača je znatno bolje raspoređena. 

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Srbija jeste favorit, vrednost jeste na našoj strani, ali sve to treba pokazati večeras od 20.45 i na terenu. Srbiji će ovo biti proba pred duel sa Norveškom koji je za reprezentaciju biti, ili ne biti kada je u pitanju plasman na Evropsko prvenstvo. 

Turska je u prvom kolu poražena od Mađarske rezultatom 1:0, dok je Srbija izgubila od Rusije u Moskvi 3:1. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer