UGO SANČEZ TVRDI: Mesi nije smeo da se oslanja samo na burofaks, otac ga je loše savetovao!

Novosti online

06. 09. 2020. u 12:15 >> 12:23

LIONEL Mesi bio je u fokusu javnosti u prethodnim nedeljama. Omaleni Argentinac bio je na izlaznim vratima Barselone, na kraju je ipak odlučio da ostane u klubu u kome je i ponikao.

УГО САНЧЕЗ ТВРДИ: Меси није смео да се ослања само на бурофакс, отац га је лоше саветовао!

foto: EPA

Meksički fudbaler i nekadašnja zvezda Real Madrida Ugo Sančez smatra da je odluku da ostane u Barseloni Mesi doneo na osnovu "loših saveta" njegovog oca i agenta, Horhea Mesija. 

Mančester Siti bio je jedan od glavnih kandidata da dovede napadača Barselone. Međutim, on je u petak doneo odluku da ne menja sredinu. Sančez smatra da se Argentinac u startu našao u lošoj poziciji, zbog Horheovih metoda pregovora. Meksikanac smatra da Lionel Mesi nije smeo da se oslanja samo na burofaks.  

"Mesi nije imao izbora, osim da ostane u Barseloni, usled loših saveta njegovog oca i advokata. Odluka da se pozove na burofaks ojačala je poziciju predsednika Bertomeua u sporu. Trebalo je da Mesi i njegov pravni tim ranije najave njegov odlazak. Dakle, da su u junu rekli, "Mesi želi da ide na kraju sezone" niko ne bi mogao da ga u tome spreči. Tako bih ja uradio", navodi Sančez. 

Smatra da je Mesi doneo još jednu grešku.

"Odlučio je da se pozove samo na burofaks, a nije imao garanciju da postoji klub koji bi usred pandemije platio 700 miliona evra njegovu otkupnu klauzulu. Nijedan klub na svetu ne može toliko da plati jednog igrača u ovom trenutku", smatra legenda Reala. 

Ukoliko vas zanima šta je to burofaks, o tome više možete da saznate OVDE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk