UMALO OD GOTOVOG VERESIJA: Rusi imali tri gola prednosti, pa strepeli od Mađara

Novosti online

06. 09. 2020. u 20:20

FUDBALSKA reprezentacija Rusije zabeležila je i drugu pobedu u Ligi nacija pošto je slavila protiv Mađarske u gostima sa 2:3.

УМАЛО ОД ГОТОВОГ ВЕРЕСИЈА: Руси имали три гола предности, па стрепели од Мађара

foto: FSS

Nakon pobede nad Srbijom "zbornaja" je uz malo muke pobedila u Budimpešti i tako pokazala da je ozbiljan kandidat za pobednika grupe.

Rusi su imali sve u svojim rukama, na startu drugog poluvremena su vodili sa 0:3, a na kraju su strepeli za trijumf, do kog su ipak uspeli da dođu.

Strelci za selekciju Stanislava Čerčesova su bili Anton Mirančuk i Magomed Ozdoev u prvo poluvremenu, odnosno Mario Fernandeš koji je postigao pogodak u 46. minutu.

Mađari se nisu predavali, pa je u 62. minutu rezultat smanjio Roland Salai, da bi rođeni Srbin Nemanja Nikolić 20 minuta pre kraja meča uneo dramu u ovaj meč.

Ipak, domaćin nije imao snage da se u potpunosti vrati u meč i posle dva kola Rusija ima maksimalnih šest bodova, dok je mađarska druga sa tri boda, ali ima meč više od Srbije i Turske, koji se sastaju danas od 20.45 u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)