MARKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Nadam se da je sve loše iza mene

Beta

07. 09. 2020. u 10:51

FUDBALER Partizana Lazar Marković danas se vraća na teren posle nekoliko nedelja pauze i navodi da se nada da je sve loše iza njega.

МАРКОВИЋ СЕ ВРАЋА НА ТЕРЕН: Надам се да је све лоше иза мене

Foto: FK Partizan

Marković je dobio jak udarac u utakmici koju su crno-beli igrali sa ekipom Napretka u Kruševcu gde je i postigao pogodak (1:3), da bi potom kada je povreda sanirana dobio jak udarac na prijateljskoj utakmici u Beogradu.

- Nadam se da je sve loše iza mene. U jednom periodu, koliko god imao želju i motiv za igranjem, uvek se nešto nepredviđeno dešavalo na terenu. Kao i uvek bio sam disciplinovan, bio na terapijama, radio i danas bi trebalo da krenem sa ekipom i da napokon posle pauze osetim loptu", rekao je Marković, prenosi klub.

Marković, koji je sarađivao sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem tokom njegovog prvog mandata u Humskoj, naveo je da novom šefu stručnog štaba ima samo reči hvale.

- Veliki stručnjak, pedagog i motivator. Za nas, decu Partizana, čovek kakvog Partizan treba. Svi smo uz njega, momci rade punom parom danima. Potrebno je naravno vreme, ne ide sve preko noći, ali sam siguran u zajednički cilj", rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk