ZVEZDINO SAOPŠTENJE: Krstoviću želimo brz oporavak, svi igrači su pred put u Vrdnik bili negativni na koronu

Novosti online

07. 09. 2020. u 21:47

INFORMACIJA da je fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović pozitivan na virus korona je zvanično potvrđena od strane kluba.

ЗВЕЗДИНО САОПШТЕЊЕ: Крстовићу желимо брз опоравак, сви играчи су пред пут у Врдник били негативни на корону

Foto: M. Vukadinović

INFORMACIJA da je fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović pozitivan na virus korona je zvanično potvrđena od strane kluba.

Napadač crveno-belih zarazio se tokom obaveza u mladoj reprezentaciji Crne Gore. On će narednih 14 dana, koliko je obavezan da bude u karantinu, provesti u izolaciji u Crnoj Gori. Ono što je najvažnije, jeste da se Krstović dobro oseća, tako da verujemo da će ovu prepreku uspešno prevazići.

Zvezda je dodala da se testiranja u klubu vrše na svakih sedam dana, poslednji put pred polazak na mini pripreme na Vrdnik i svi su bili negativni.

- Centarforu našeg kluba Nikoli Krstoviću želimo brz i uspešan oporavak, da se što pre priključi ekipi u novim pobedama - navodi se u saopštenju Zvezde.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)