NA JAVOR SA ZLATIBORA: Fudbaleri Vojvodine u četvrtak putuju na planinsku lepoticu

S.B.

08. 09. 2020. u 16:34

FUDBALERI Vojvodine u četvrtak, 10. septembra, putuju na mini-pripreme na Zlatibor, odakle će u nedelju na megdan Javoru u Ivanjici.

НА ЈАВОР СА ЗЛАТИБОРА: Фудбалери Војводине у четвртак путују на планинску лепотицу

FOTO: J. Grlić

Novosađani će danas, prvi put u toku prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije, biti kompletni na treningu. U tim se vraćaju štoper Siniša Saničanin, uzdanica odbrane reprzentacije BiH, „orlići“, Mladen Devetak i Mirko Topić kao i reprezentativac Srbije U-19, Dejan Zukić.

- Dobro nam je došla pauza posle sjajnog starta i gustog rasporeda - kaže Slavko Bralić, štoper Novosađana, Splićanin koji ovog leta nije sišao do Jadrana.

- Situacija sa virusom korona je složena i nisam hteo ništa da rizikujem, posebno ne neki karantin u odlasku ili povratku. Sve vreme sam bio u Novom Sadu i najvažnije je da smo uhvatili ritam koji nam odgovara.

Boravak i treninzi na srpskoj planinskoj lepotici, kako Bralić potvrđuje, poslužiće timu sa „Karađorđa“ za još bolju pripremu za utakmicu sa Ivanjičanima.

- Dobro igramo, pobeđujemo, pokazujemo da imamo kvalitet i na nama je da nastavimo. U pauzi smo odigrali kontrolni duel sa Voždovcem a na Zlatiboru ćemo biti bliže borbi za bodove sa Javorom. Važno je da smo svi na okupu, bez povreda i da imamo širok izbor igrača koji doprinosi da su svki meč ulazimo sa željom da pobedimo - zaključio je Bralić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk