MATIĆ DEMANTOVAO PRIČU KOJA GA PRATI GODINAMA: Ne, nije istina! Kada bih to radio, bilo bi poniženje!

Novosti online

09. 09. 2020. u 22:52

NEMANjU Matića prate mnoge priče, njegovu karijeru bez mrlje pratile su pozitivna prepredanja u kojima se uvek isticala njegova humana strana.

МАТИЋ ДЕМАНТОВАО ПРИЧУ КОЈА ГА ПРАТИ ГОДИНАМА: Не, није истина! Када бих то радио, било би понижење!

Foto: B.Puzović

Nemanja je kada god je to trebalo pomagao lokalnom klubu, a doskorašnjeg reprezentativca često smo mogli da vidimo na tribinama tokom mečeva omladinskih selekcija Jedinstva iz Uba, ili da sa sinom vozi traktor i uživa u rodnom kraju. 

Ipak, jedna od priča koja se pre nekoliko godina pojavila u srpskoj javnosti jeste o tome da Nemanja plaća dugove meštanima Vrela kod Uba. Ta urbana legenda pratila ga je, a vezista Mančestera je u intervjuu za Jutjub kanal "ĐotaFristajl" odlučio da konačno progovori o tome. 

"Ne, to su izmislili, ne mogu da kažem da nisam pomagao i crkvi i školi, ali mislim da bi to bilo poniženje i za te ljude da ima plaćam u prodavnici. Ne znam odakle je to krenulo, u jednom intervju sam i rekao da to nije istina", kategoričan je Matić.

Nemanja često ističe povezanost sa rodnim Vrelom. 

"Obećao sam mom treneru u Vrelu da ću kada završim karijeru da se registrujem i da igram samo domaće utakmice, da ne moram da putujem. Poslednja registracija će mi biti tamo gde sam počeo, gde je sve počelo, tu će se i završiti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk