RADNO NA "ČAIRU": Radnički doveo levog beka iz Steaue

Novosti online

11. 09. 2020. u 12:54

FUDBALSKI klub Radnički danas je angažovao Marka Momčilovića (33). Iskusni levi bek je stigao iz Steaue iz Bukurešta i trebao bi da predstavlja ozbiljno pojačanje za niški tim u nastavku sezone.

РАДНО НА ЧАИРУ: Раднички довео левог бека из Стеауе

FOTO: FK Radnički Niš

Momčilović je u Rumuniji izgradio ozbiljnu internacionalnu karijeru.

Za nekadašnjeg šampiona Evrope Steauu igrao je od 2016. godine do ovog leta i za to vreme je upisao 96 nastupa i sedam golova.

Pre toga je nosio dres ekipe Panduri. Za taj tim je od 2013. do 2016. godine odigrao 108 mečeva i postigao deset pogodaka. U Srbiji je od 2008. do 2013. godine odigrao 104 utakmica za Javor iz Ivanjice.

-Moja očekivanja u Radničkom su velika. Došao sam da svojim iskustvom pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve i da se naredne sezone vrati na međunarodnu scenu. Klub je odlično organizovan na svim nivoima, imamo dobru ekipu sa pravim spojem mladosti i iskustva. Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju. Dugo sam bio u inostranstvu i drago mi je što sam se vratio u Srbiju i što ću imati priliku da se ponovo dokazujem u svojoj zemlji.

Momčilović će imati pravo nastupa na sutrašnjem meču sedmog kola Superlige Srbije protiv TSC-a u Senti.

-Ja sam na raspolaganju stručnom štabu koji će odlučiti da li će me odmah „baciti u vatru“. Imamo odličan tim, sviđa mi se kako Radnički igra i stil koji forsira trener Radoslav Batak, tako da neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali nemamo razloga za strah. Ekipa je spremna i svi se nadamo dobrom rezultatu u Senti- jasan je Momčilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk