RADNIČKI NEKOMPLETAN PUTUJE U SENTU - BATAK: Nadam se prvim bodovima na gostovanju

Novosti online

11. 09. 2020. u 14:56

FUDBALERI Radničkog u subotu od 17 časova gostuju TSC-u u Senti, u jednoj od najzanimljivijih utakmica sedmog kola Superlige Srbije.

РАДНИЧКИ НЕКОМПЛЕТАН ПУТУЈЕ У СЕНТУ - БАТАК: Надам се првим бодовима на гостовању

Foto: M. Vukadinović

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak očekuje veoma težak meč u Senti, ali i pozitivan rezultat za svoj tim.

"Pred nama je izuzetno neugodno gostovanje, ali ja se nadam prvim bodovima u sezoni van Niša. Dve šanse smo propustili u prvih šest kola protiv Crvene zvezde i Spartaka i mislim da je došlo vreme da dobru formu i četiri pobede kod kuće materijalizujemo i kroz bodove na gostujućem terenu. Čeka nas meč protiv jedne kompaktne i kvalitetne ekipe. Oni igraju zajedno dve godine, sve vreme imaju istog trenera i prikazuju partije na zavidnom nivou. Zasluženo su u Evropi, a videli smo da su i tamo uspešni. Imaju ubitačan napadački tandem, igraju ofanzivno i na gol više i zaista imam maksimalno poštovanje prema TSC-u", nahvalio je strateg Radničkog rivala, a onda se osvrnuo na situaciju u svojoj ekipi.

"Mi smo spremni i našpanovani da se nadmećemo sa njima. Odradili smo odlične mini-pripreme u prethodne dve sedmice u Oplencu, pre toga smo odigrali meč protiv Proletera u odličnom ritmu tokom svih 90 minuta i jedva čekamo da utakmica počne. Dobro smo se pripremili, nadigravaćemo se sa njima i očekujemo da odigramo utakmicu na visokom nivou i da se u Niš vratimo zadovoljni. TSC je pre dva kola doživeo prvi poraz kod kuće od kada je ušao u Superligu. Izgubili su od Metalca i sigurno će biti dosta motivisani protiv nas. Moramo da budemo koncentrisani, ne smemo da ponavljamo greške sa prethodnih gostovanja i očekujem da ćemo sada realizovati šanse koje, do sada, u gostima nismo pretvarali u pogotke. To nam je glavni putokaz. Treba da pokušamo da prvi postignemo gol i da meč odvedemo na našu stranu" - rekao je Batak.

Radnički u Senti neće biti kompletan, ali će moći da računa na dvojicu novajlija.

"Povređeni su Šljivić i Pantelić i oni sigurno neće igrati. Novajlije Đuranović i Momčilović su u konkurenciji za TSC. Radi se o dvojici prekaljenih internacionalaca i verujemo da će nam  biti od velike koristi" jasan je Batak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)