NENAD BJEKOVIĆ: Da je neko u FSS protiv Partizana, ne bih bio tu

Tanjug

11. 09. 2020. u 15:13

DVE i po godine sam u Savezu, ali da sam jednog sekunda osetio da neko nešto radi protiv Partizana, ni sekund se u tom savezu ne bih zadržao. Ni sekund. Naprotiv, ja vidim nešto sasvim drugo, izjavio je potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

НЕНАД БЈЕКОВИЋ: Да је неко у ФСС против Партизана, не бих био ту

Foto: N.Paraušić

Legendarni fudbaler, trener i direktor crno-belih u velikom intervjuu za Sportski žurnal istakao je da je besmisleno da nekome dokazuje da FS S ne radi protiv Partizana to je besmisleno.


Na tvrdnje rukovodstva Partizana u saopštenju da neko radi protiv crno-belih i da je namirisao klub kao svoj plen, Bjeković kaže da se ne oseća prozvanim jer to nema blage veze.

- Pomešali su lončiće. Ponavljam, kritikovao sam i Savez i sudije, ali sam imao meru i kad ne osvojim titulu ne vadim se na Savez i sudije, nikad to nisam želeo. Uvek sam gledao samo u svoje dvorište, nikad u tuđe. I to me je sve više inspirisalo da stvaramo rezultate".

Odbacio je i ocene da se u Savezu loše radi što potvrduju rezultati.

- Oni prozivaju savez, a reprezentacija je igrala na dva najveća poslednja takmičenja: Svetskom prvenstvu u Rusiji i Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije u Italiji. Evo i sada se nalazimo u završnoj fazi kvalifikacija i za naredno Evropsko prvenstvo i sad neko priča o našem lošem radu, a da ne pričam o ulaganju u infrastrukturu, u stadione, terene", poručio je Bjeković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S