BOAĆI OD SVILE: Napadač Zvezde se povredio u 4. minutu, pa dobio žuti karton na klupi

Novosti online

11. 09. 2020. u 20:03

PONOVO isti problem za Dejana Stankovića. Zvezdin trener uvrstio je Ričmonda Boaćija u startnu postavu za gostovanje Čukaričkom, ali je napadač iz Gane izdržao samo nekoliko minuta na terenu.

БОАЋИ ОД СВИЛЕ: Нападач Звезде се повредио у 4. минуту, па добио жути картон на клупи

Foto: N. Parauši

Tokom nepuna četiri minuta on je osetio bol u mišiću pri jednom doskoku, pa se okrenuo ka klupi i bilo je jasno da Stanković morati da ga izvadi iz igre.

Zvezdin trener se uhvatio za glavu, dok se teško mirio sa time da Boaći opet mora na pauzu i da ga je još jednom izgubio.

Prilikom izlaska iz igre Boaći je iz besa šutnuo flašicu sa vodom koja je upala na teren, a koju je na klupu crveno-belih vratio jedan od Zvezdinih ekonoma. 

Sudija Lukić je prekinuo igru i Boaćiju zbog ovog poteza pokazao žuti karton. 

Ovaj potez Boaćija dosta podesća na onaj u Novom Sadu kada je Savo Milošević, vidno revoltiran sudijskim odlukama, flašicu sa vodom ubacio na teren.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!