LALATOVIĆ: Javor težak protivnik, bez obzira, zanima nas samo pobeda!

A. Ilić

12. 09. 2020. u 11:31 >> 11:37

FUDBALERI Vojvodine sutra gostuju ekipi Javora u Ivanjici u okviru 7. kola Superlige Srbije.

ЛАЛАТОВИЋ: Јавор тежак противник, без обзира, занима нас само победа!

Foto: N. Karlić

Od četvrtka, novosadski fudbaleri se nalaze na mini-pripremama na Zlatiboru, odakle će sutra uputi direktno u Ivanjicu na meč. 

Vojvodina je uhvatila ritam, upisali su crveno-beli četiri pobede u prethodna četiri kola, ali bez obzira na to, šef stručnog štaba Nenad Lalatović upozorava da protiv Javora ne treba očekivati lak meč.

– Sigurno nas očekuje jako teška utakmica i rekao sam da Javor igra fenomenalno ove sezone. To je organizovan klub, a vodi ga čovek koji Javor doživljava kao svoju drugu kuću. Imaju dobar tim i odličnog trenera, a u Ivanjici je uvek jako teško pobediti. Međutim, da bi Vojvodina i sledeće godine igrala u Evropi, nas zanima samo to da nastavimo naš niz. Idemo tamo da probamo da pobedimo i da se našoj publici opet predstavimo u najboljem mogućem svetlu, te ćemo igrati napadački, kao i uvek. Partizanu smo dali tri gola, Mladosti tri, Voždovcu tri, Čukaričkom dva, TSC-u dva… To je pokazatelj kakav fudbal igra Vojvodina, a po mom mišljenju, uz Crvenu zvezdu igramo najlepši fudbal u Srbiji – izjavio je Lalatović.

Utakmica između Javora i Vojvodine igra se u nedelju od 18 časova na Gradskom stadionu u Ivanjici, uz direktan prenos na četvrtom kanalu televizije Arena sport. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk