BIVŠI NAPADAČ JUVENTUSA STIGAO NA MARAKANU: Trenirao sa Partizanom, pa potpisao za Zvezdu

Novosti online

14. 09. 2020. u 20:05

CRVENA ZVEZDA je dovela napadača iz Krotonea, u sklopu transfera Miloša Vulića u redove novopečenog italijanskog prvoligaša.

БИВШИ НАПАДАЧ ЈУВЕНТУСА СТИГАО НА МАРАКАНУ: Тренирао са Партизаном, па потписао за Звезду

Foto: Printskrin

U pitanju je nekadašnje dete srpskog šampiona Luka Marković (20) koji je stavio paraf na dvogošnji ugovor sa srpskim šampionom i odmah će biti prosleđen na pozajmicu.

Marković se nalazi u Beogradu već neko vreme, a pažnju javnosti privukao je u julu ove godine kada je boravio na probi u Partizanu

Onje uz Dušana Vlahovića svojevremeno važio za najvećeg talenta generacije 2000, tako su crveno-beli vratili pravi biser u svoje redove, koji će dobiti priliku da se izbori za svoje mesto pod suncem u srpkom fudbalu.

Iz Crvene zvezde je otišao na zimu 2018. godine i potpisao za Čukarički. Ubrzo se preselio u Krotone, a potom bio pozajmljen omladincima slavnog Juventusa. Prošle sezone je igrao i za mladi tim Torina.

(Mocartsport)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk