IZNENADIĆEMO VELIKANA: Istorijski meč za TSC

S. BAJIĆ

17. 09. 2020. u 08:30

INFORMACIJA o infekciji virusom korona šestorice članova stručnog štaba rumunskog FKSB i jednog fudbalera, nije prijatna, ali ne mogu da razmišljam o tome, već je u središtu pažnje, moja ekipa.

ИЗНЕНАДИЋЕМО ВЕЛИКАНА: Историјски меч за ТСЦ

Đuro Zec (TSC) Foto N. Paraušić

Tako na činjenicu da nekadašnja Steaua danas na teren stadiona u Senti (21.00, RTS), na meč drugog kvalifikacinog kola za Ligu Evrope izlazi bez trenera Antona Petree, reaguje Zoltan Sabo, kormilar TSC.

- Rumunski predstavnik ima 20 sjajnih igrača koji će, bez obzira na to bio im prvi trener na klupi ili ne, pružiti maksimum - kaže Sabo.

Kako će se Bačkotopolčani, s obzirom na to da su pretrpeli tri neuspeha zaredom u domaćem šampionatu, suprotstaviti nekadašnjem šampionu Evrope...

- Da budemo iskreni, nismo baš u najboljoj formi da osujetimo goste. Ipak, i ovoga puta ćemo napasti rivala i igrati naš ofanzivni fudbal.

Fudbaleri TSC imaju motiva napretek, utakmica je istorijska, ali, kako Sabo i ističe, šteta što se sve dešava bez publike.

- Cilj nam je da napravimo iznenađenje i izbacimo favorizovanu Steauu - jasan je Sabo, koji neće moći da računa na beka Borisa Vargu, jer je u Moldaviji zaradio isključenje.

ZEC: RUMUNI IMAJU SLABOSTI

ĐURO Zec, uzdanica prednje linije tima iz Bačke Topole, širi optimizam.

- Idemo samo pozitivno, uočili smo neke njihove slabosti. Jasno je da ćemo probati da ih pritisnemo u nekim segmentima. Igramo još jednu istorijsku utakmicu i imamo ogroman motiv - kaže Zec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)