DA LI SU NAS POTCENILI: Evropsko Prvenstvo - Protiv Norvežana, ali i kvota

N.I.

21. 09. 2020. u 23:21

DUŠAN Tadić, Aleksandar Mitrović i Stefan Mitrović obeležili su fudbalski vikend.

ДА ЛИ СУ НАС ПОТЦЕНИЛИ:  Европско Првенство - Против Норвежана, али и квота

Foto N. Paraušić

Trojica srpskih reprezentativaca su golovima podgrejali nadu selektora "orlova" Ljubiše Tumbakovića da možda i imamo čemu da se nadamo u meču polufinala baraža za odlazak na EP, kada 8. oktobra odemo u Norvešku.

Time su stavili do znanja svetskim kladionicama da greše, jer je kvota na pobedu domaćih 2,60, a na pobedu naših 2,80.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić, "makazicama" je načeo mrežu RKC Valvijka koji je na kraju lako pao (3:0), a mediji u Holandiji veličaju partiju našeg asa koji je očigledno u sjajnoj formi.

Špic Fulama i naše reprezentacije Aleksandar Mitrović je u subotu dva puta zatresao mrežu u gostima protiv Lidsa u meču sa čak sedam golova u kojem je slavio domaćin (4:3). Na žalost navijača Fulama, Mitrovićeva dva pogotka u 34. i 67. minutu nisu bila dovoljna, pa je tim iz Londona posle dva uvodna kola Premijer lige i dalje bez bodova.

HALAND PONOVO REŠETA

AKO Srbija ima svoje golgeterske adute, šta tek reći za Norvežane? Njihova prva zvezda Erling Haland nastavio je da rešeta mreže u dresu Borusije Dortmund u starom ritmu. Za vikend je pala Borusija Menhengladbah (3:0), a Haland je dva puta bio strelac.

Utisak o raspoloženim srpskim igračima zaokružio je kapiten Strazbura Stefan Mitrović koji je pogotkom u 80. minutu meča sa Dižonom doneo sva tri boda svom timu (1:0). Ovo je inače prva pobeda Strazbura od početka sezone i posle tri poraza na startu, ekipa je pokazala znake života.

- Porazi od Lorjena, Nice i Sent Etjena su upalili crvenu lampicu u ekipi. Srećom, posle pobede nad Dižonom smo počeli lakše da dišemo. Taj gol u 80. minutu je bio samo nagrada za svu nadmoć koju smo imali tokom celog meča na terenu - kaže štoper Mitrović, koji će biti na spisku selektora Tumbakovića i za duel protiv Norvežana.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)