POZNATA SUDBINA JOVIĆA: Srpski napadač ostaje u Realu

V. N.

28. 09. 2020. u 08:15

ODIGRAO je Luka Jović u subotu uveče protiv Betisa 72 minuta, pružio sasvim solidnu partiju i na taj način, najverovatnije, pozitivno rešio status u kraljevskom klubu.

ПОЗНАТА СУДБИНА ЈОВИЋА: Српски нападач остаје у Реалу

FOTO: AP

Mladi napadač je tokom jučerašnjeg dana bio na sastanku sa čelnicima kluba, posle kojeg su španski mediji najavili da do kraja prelaznog roka, gotovo izvesno, neće doći do pozajmice.

- Joviću je na sastanku rečeno da ostane miran u glavi i da nastavi da radi jer ga odlazak na pozajmicu očekuje tek u slučaju da on bude u potpunosti saglasan sa tom opcijom. Ukoliko bude ostao u klubu, to nikome neće predstavljati teret - najavljuju dobro obavešteni španski izvori.

Strateg Reala Zinedin Zidan u odjavi meča koji je doneo brojne kontroverze, nije želeo da se bavi učinkom pojedinaca, ali se iz njegovih reči može zaključiti da u finišu prelaznog roka ne bi trebalo očekivati značajnija dešavanja.

- Zadovoljan sam timom koji imam. Znamo ko smo i šta smo, tu smo da napravimo što bolju sezonu shodno očekivanjima kluba.

Podsetimo, Real Madrid je posle preokreta savladao Betis kao gost sa 3:2.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)