KOSTA O TANDEMU SA SUAREZOM: Jedan grize, drugi udara

V. N.

28. 09. 2020. u 22:52

TEŠKO da u svetu fudbala postoji prgaviji tandem od Luisa Suareza i Dijega Koste.

КОСТА О ТАНДЕМУ СА СУАРЕЗОМ: Један гризе, други удара

Dijego Kosta (Atletiko Madrid) Foto AP

Godinama su temperamentni Južnoamerikanci (Kosta rođen u Brazilu, nastupa za Španiju), važili za "loše momke" svetskog fudbala spremne na sve kako bi ostvarili zacrtano, makar to podrazumevalo i tuču i ujedanje protivnika, što je "specijalnost" Urugvajca. Na sve to, nedavno su postali i saigrači u Atletiko Madridu, pod palicom takođe žustrog Dijega Simeonea.

- Dobro se slažemo - rekao je Kosta upitan o novoformiranom partnerstvu sa Suarezom i duhovito dodao, aludirajući na njihove incidente iz prošlosti: - Jedan će da grize, drugi da udara.

Suarez je u nedelju inače i debitovao u dresu "jorgandžija" i odmah ostvario uticaj - dva gola u pobedi (6:1) nad Granadom u prvenstvu Španije.

- Za igrača, promene su nekada bitne. Stigao sam u klub koji mi je poželeo spektakularnu dobrodošlicu. Prvi utisci i atmosfera su zasad odlični. Zadovoljan sam debijem, lepo je kada se postignu golovi, ali srećniji sam zbog tri boda - zaključio je Suarez, posle prvih minuta u novom timu, pošto ga se Barselona lako odrekla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)