RADOSLAV BATAK: Imamo obavezu da se iskupimo za poraz od Voždovca!

Novosti online

01. 10. 2020. u 17:42 >> 17:46

FUDBALERI Radničkog u petak od 19 časova dočekuju Mladost iz Lučana, u premijernoj utakmici desetog kola Superlige Srbije.

РАДОСЛАВ БАТАК: Имамо обавезу да се искупимо за пораз од Вождовца!

Foto: M. Vukadinović

Dva tima u ovaj duel ulaze „poljuljani“ neugodnim porazima u prošlom kolu, a i bodovno poravnati na tabeli. Imaju po 16 bodova, koliko je sakupio i subotički Spartak, a plasirani su od pete do sedme pozicije.

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak očekuje reakciju ekipe nakon poraza od Voždovca.

-Imamo veliku obavezu da se iskupimo za Voždovac i dokažemo i sebi i rukovodstvu kluba i našim navijačima da je to bio samo loš dan. Moramo da igramo svih 90 minutu i više nikada ne sme da nam se desi da padnemo u situaciji kada primimo rani gol. Dobro smo radili tokom sedmice, atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadamo se najboljem. Neće biti lako. Mladost je iskusna ekipa, koja ima svom prepoznatljiv stil i od njega sigurno neće odustati na našem na stadionu. Ali, na nama je da se nametnemo, da igramo našu igru i da verujemo u pobedu- rekao je Batak.

Radnički protiv Mladosti neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

-Marković i Subotić imaju žute kartone, Bjeličić je povređen, a Pantelić rovit, tako da ćemo imati problem oko sastava. Naravno, to ne sme da nam bude nikakvo opravdanje. Šansu će dobiti oni najspremniji i ja sam ubeđen da će dati sve od sebe i da ćemo osvojiti tri boda. Dobra stvar je što nam se vraća Todor Petrović, koji je propustio dve poslednje utakmice zbog povrede- istakao je Batak.

Radnički se u poslednja dva dana pojačao Petrom Đuričkovićem i Aleksandrom Kovačevićem, doskorašnjim igračima grčkog Ksantija.

-Klub je napravio ozbiljan posao dovođenjem ove dvojice fudbalera. Doneće nam potrebno iskustvo i stabilnost i Radnički će svakako biti mnogo jači sa njima u timu. Još uvek ne znamo koliko će oni moći da nam pomognu protiv Mladosti. Taj meč će dočekati sa samo jednim odrađenim treningom sa novim saigračima i na dan utakmice ćemo odlučiti da li će i koliko igrati- završio je Batak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S