VEČITI PLAĆAJU ZA SAOPŠTENJA: Disciplinska komisija FSS kaznila Zvezdu i Partizan

N. Iljukić

01. 10. 2020. u 20:26

DISCIPLINSKA komsija Fudbalskog saveza Srbije je drugi put ove sezone kaznila Partizan i Crvenu zvezdu zbog rata saopštenjima posle mečeva domaće Superlige.

ВЕЧИТИ ПЛАЋАЈУ ЗА САОПШТЕЊА: Дисциплинска комисија ФСС казнила Звезду и Партизан

Foto: N. Paraušić

Disciplinci su danas izrekli jedinstvenu kaznu Partizanu u iznosu od 1,2 miliona dinara zbog komentarisanja suđenja na mečevima Proleter-Crvena zvezda i Zlatibor-Partizan.

Osim toga crno-beli će morati da plate i 500.000 dinara zbog toga što je meč 5.kola sa Inđijom u Humskoj 1 kasnio čak 11 minuta zbog isticanja transparenta uvredljive sadržine na ogradi južne tribine.

S druge strane, Crvena zvezda će morati da plati 800.000 dinara zbog saopštenja za javnost posle utakmice Zlatibor - Partizan.

Podsetimo, Zvezda je već kašnjenja sa 600.000 dinara zbog komentarisanja suđenja posle meča 1. kola Napredak - Partizan, a crno-beli su zbog odgovora na saopštenje večitog ribala kaznjeni sa 500.000 dinara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!