MRKELA SIJA OD SREĆE: Grupna faza Lige Evrope veliki uspeh

Tanjug

02. 10. 2020. u 11:26

Plasman u grupnu fazu Lige Evrope je veliki uspeh, četvrtu godina u nizu smo deo Evrope u fudbalskom smislu i utisak je da postajemo redovni učesnici kontinentalnih takmičenja", izjavio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

МРКЕЛА СИЈА ОД СРЕЋЕ: Групна фаза Лиге Европе велики успех

Mitar Mrkela foto: M.V.

- Bićemo u drugom šeširu na žrebu i to je još jedna stvar koja se promenila u odnosu na ranije godine. Čestitam igračima i stručnom štabu, ličnom sam još uvek pod utiskom svega što se desilo", rekao je Mrkela.

Zvezda je u plej-ofu Lige Evrope na neutralnom terenu u Nikoziji savladala jermenski Ararat rezultatom 2:1.

- Mogli smo da prelomimo utakmicu na vreme, ali smo primili gol i ušli u neizvesnost. Najvažnije je da smo pobedili i plasirali se u Ligu Evrope. Format je specifičan ove sezone i smatram da smo mogli bolje da prođemo da su se igrali dvomeči, pogotovo protiv Omonije. Kvalitetniji smo od njih, ali kad se igra jedna utakmica i to u gostima, onda je to teško".

Mrkela je istakao da nema posebne želje pred žreb.

- Koga god da izvučemo, borićemo se i potruditi da budemo najbolji što možemo. Mislim da smo konkurentni u Ligi Evrope i da smo u stanju da obradujemo navijače", poručio je Mrkela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)