TERZIĆ: Crvena zvezda mora da pobeđuje svakoga na "Marakani", želimo evropsko proleće!

Tanjug

02. 10. 2020. u 15:06 >> 21:58

PODIGLI smo lestvicu zahteva i očekivanja i kao cilj postavili evropsko proleće, kao u sezoni 2017/2018, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

ТЕРЗИЋ: Црвена звезда мора да побеђује свакога на Маракани, желимо европско пролеће!

Foto: M. Vukadinović

On je posle žreba za Ligu Evrope jasno stavio do znanja da je Zvezdin cilj da prođe grupu u kojoj su još Gent, Hofenhajm i Liberec.

"Crvena zvezda mora da bude na najvišem nivou i da pobeđuje svakog, pogotovo u Beogradu na Marakani. Raduju nas informacije iz UEFA da će se najverovatnije mečevi igrati sa 30 odsto kapaciteta stadiona, tako da bi u teoriji mogli da nastupamo pred oko 16, 17 hiljada naših navijača. Grupa je slična onoj iz 2017. godine kada smo odmeravali snage sa Englezima, Nemcima i Belorusima. Sada su to Nemci, Belgijanci i Česi, sve to su ozbiljne fudbalske nacije", rekao je Terzić za klupski sajt.

Terzić je potom detaljnije analizirao protivnike u Ligi Evrope.

"Hofenhajm je kvalitetan što se videlo i protiv Bajerna. Pobedili su šampiona Evrope 4:1 i pokazali da su ozbiljna ekipa. Gent je vicešampion Belgije i na veoma nesrećan način nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, uz to dolazi iz zemlje koja je dugo bila broj 1 na UEFA rangking listi država. Česi su uvek neugodni, ali cilj nam je da sve te ekipe pobedimo na našem stadionu i prođemo dalje".

Terzić je istakao i da je veoma zadovoljan dosadašnjim učinkom trenera Dejana Stankovića.

"- Odigrali smo 13 utakmica ove sezone i imamo sve pobede, osim što smo remizirali sa Omonijom. Stanković ima našu punu podršku, verujemo u njega i sigurni smo da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo. Moja želja je da pružimo veću priliku i našim biserima, imamo šest izvanrednih klinaca. Nikolića i Gavrića koji su ponajbolji igrači, tu su i Petrović i Eraković, Radulović i Krstović, treba da iskoristimo ovaj momenat za njihovu promociju na najvećoj sceni - istakao je Terzić.", poručio je Terzić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk