ZVEZDA 10/10: Crveno-beli pobedili i Napredak, Falćineli i Ivanić srušili Kruševljane (VIDEO)

Č. V.

04. 10. 2020. u 17:35 >> 19:52

FUDBALERI Crvene zvezde ostvarili su i desetu pobedu iz isto toliko mečeva u Superligi Srbije, pošto su bili bolji od Napretka sa 3:0 na svom terenu.

ЗВЕЗДА 10/10: Црвено-бели победили и Напредак, Фалћинели и Иванић срушили Крушевљане (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Osokoljeni zbog plasmana u Ligu Evrope crveno-beli su krenuli od starta agresivno krenuli ka golu Kruševljana i poveli su već u 1. minutu. Odlično je Ivanić proigrao Falćinelija, ovaj je obišao Ostojića i pogodio praznu mrežu. Bio je to četvrti gol Italijana u prvenstvu.

Nastavila je Zvezda da napada, pa je ubrzo prednost duplirana. Ovoga puta je Ivanić bio strelac, a asistent Milan Gajić.

Mogli su izabranici Dejana Stankovića da postignu još neki gol do odlska na odmor, ali u tome nisu uspeli.

U nastavku susreta su gosti zaigrali bolje i iz takve igre dobili su priliku da smanje rezultat. Mladi Eraković je skrivio jedanaesterac. Ipak, Mrkić je pogodio prečku i propustio priliku da uvede neizvesnost u utakmicu.

Kada se propusti takva šansa obično stigne kazna. Tako je bilo i ovoga puta. Spiridonović je ušao u kazneni prostor rivala, bio je oboren i sudija Jovanović je po drugi put na utakmici pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor je bio Ivanić i tako stavio tačku na ovaj susret.

Zvezda je posle 10 kola maksimalna i ima 30 bodova, dok je Napredak na 19. mestu sa pet bodova.

C. zvezda: Popović - Gajić, Milunović, Eraković, Gobeljić - Nikolić, Kanga - Gavrić, Ivanić, Katai - Falćineli.

Napredak: Ostojić - Stević, Mršić, Marinković - Kostić, Rašković - Milošev, Kočić, Spremo - Mrkić, Milunović.

90. MINUT - Kraj utakmice!

79. MINUT - Malo je nedostajalo da se Ben upiše u strelce. Ipak, njegov pokušaj je zaustavio odlični golman Ostojić.

75. MINUT - Odličnu priliku propustio je Spiridonović da se upiše u strelce. Inače, krilni fudbaler je fauliran prilikom penala koji je u gol pretvorio Ivanić.

71. MINUT - Zvezda je sa bele tačke povećala na 3:0. Drugi gol na meču postigao je Ivanić.

63. MINUT - Mrkić je pogodio prečku iz penala, koji je opravdano dosuđen, nakon što je Eraković srušio upravo igrača koji nije bio precizan.

55. MINUT - Malo je nedostajalo da Zvezda dođe do trćeg pogotka. Udarac Ivanića je izblokirao jedan igrač gostiju i izbio loptu u korner.

46. MINUT - Na stratu drugog dela čak tri izmene u Zvezdi. Na terenu su se našli Njegoš Petrović, Srđan Spiridonović i El Fardu Ben, a teren su napustili Katai, Falćineli i Kanga.

DRUGO POLUVREME:

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

43. MINUT - Malo je nedostajalo da Ivanić postigne drugi gol na meču, u tome ga je sprečio odlični Ostojić.

40. MINUT - Katai je pokušao iz slobodnog udarca da savlada Ostojića. Lopta je na kraju završila pored stative.

38. MINUT - Oprobao je udarac i Luka Milunović. Odličnom intervencijom se istakao Popović.

33. MINUT - Crveno-beli su dobili korner nakon dobrog udarca Kange. Intervenisao je golman gostiju. Nakon udarca iz ugla probao je i Gavrić - od svega novi korner za Zvezdu.

27. MINUT - Zanimljiv pokušaj Marka Gobeljića. Tukao je kapiten Zvezde na ovoj utakmici sa nekih 30 metara. Ipak, pravo u ruke Ostojića.

25. MINUT - prva ozbiljnija prilika za goste. Dobro je šutirao Spremo iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla malo iznad prečke.

17. MINUT - Probao je Milunović posle jedne obijene lopte da savlada Ostojića. Ipak, ni on nije bio precizan.

12. MINUT - Pokušavaju gosti da igraju na polovini rivala, no neuspevaju da zaprete Popoviću, koji je do sada bio bez posla.

9. MINUT - Novi gol Mirka Ivanića. Sjajno je Katai uposlio Gajića, ovaj vratio loptu Ivaniću, a vezista Zvezde je lako zatresao mrežu Kruševljana.

7. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od kada su crveno-beli poveli. Pokušao je još samo Veljko Nikolić, ali je njegov udarac završio visoko preko gola.

1. MINUT - Falćineli je pogodio. Italijan je umakao odbrani. Obišao golmana gostiju i pogodio praznu mrežu za vođstvo domaćina, već na startu meča.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!