CRVENI KARTON O KOME BRUJI CELA SRBIJA: Zbog ovoga je čak i sudija skinut sa liste PLS

Novosti online

06. 10. 2020. u 15:59

NEMA mira ni u Prvoj ligi Srbije, doskorašnji sudija Superlige Srbije Lazar Tripković napravio je ozbiljan propust, zbog koga je udaljen i iz Prve lige Srbije.

ЦРВЕНИ КАРТОН О КОМЕ БРУЈИ ЦЕЛА СРБИЈА: Због овога је чак и судија скинут са листе ПЛС

FOTO: Printskrin/PLS

Njemu se na teret stavljaju veliki propusti na meču Kolubara-Radnički Sremska Mitrovica. 

Kolubara je duel dobila 1:0, a gol je postignut u 96. minutu meča. Tripković je na duelu dva puta svirao penal domaćinu, jedan je propustio da svira. 

Dodelio je čak 11 žutih i jedan crveni karton, a posebno će se govoriti o crvenom. Čak i za standarde srpskog fudbala možemo reći da ovako nešto nismo do sada imali priliku da vidimo. 

Vladimiru Iliću, fudbaleru Radničkog, u 90. minutu je trebalo da izvede aut i lopta mu je u jednom trenutku pobegla. Tripković je to shvatio kao način oduzimanja vremena i pokazao mu drugi žuti karton i prerani put u svlačionicu.

Gostujući igrači nisu mogli da veruju šta se dešava, te su se nekoliko puta prekrstili zbog odluke Tripkovića. On je nakon meča skinut sa sudija Prve lige Srbije, a podsetimo, nedavno je bio skinut i sa liste Superlige. 

Pogledajte kako je izgledao taj susret u Lazarevcu:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk