"KRENUO JE DA KUPI MAMI POKLON ZA ROĐENDAN": Miljan je samo želeo da je obraduje - Emotivna poruka bivših saigrača (FOTO)

Novosti online

06. 10. 2020. u 20:17 >> 20:21

FUDBALER FK "Slavija Pivnice", Miljan Rakočević (23) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 17 sati dogodila na putu Sivac-Kula i to na dan kada je njegovoj majci bio rođendan.

КРЕНУО ЈЕ ДА КУПИ МАМИ ПОКЛОН ЗА РОЂЕНДАН: Миљан је само желео да је обрадује - Емотивна порука бивших саиграча (ФОТО)

Foto: FK Slavija

Do nesreće je došlo kada je Sara D. (26), upravljajući automobilom marke "golf 4", iznenada prešla u suprotnu traku i direktno se zakucala u "golf 5", kojim je upravljao poginuli Rakočević.

Da nesreća bude još veća, kako prenose pojedini beogradski mediji, njegovoj majci je tog dana bio rođendan i on je krenuo da joj kupi poklon.

Preminuo na licu mesta. 

- Ona je išla iz Crvenke prema Sivcu. Direktno je udarila u Rakočevićev automobil. On je od siline udarca poginuo na mestu, a ona je sa povredama prevezena u somborsku bolnicu - rekao je izvor iz istrage.

Zvezdan Rakočević, otac nastradalog fudbalera, rekao je za "Kurir" da čekaju da iz Novog Sada dovezu telo njegovog sina.

- Imao sam trojicu sinova, Miljan je bio najmlađi. U nedelju je njegovoj majci bio rođendan. Seo je u automobil kako bi otišao da joj kupi poklon, bio je sam u autu. Nije stigao da majci donese poklon i obraduje je - plačnim glasom rekao je njegov otac Zvezdan.

Dodao je da ne zna zbog čega je devojka prešla na suprotnu stranu.

- Čuo sam razne priče, ljudi sad svašta pričaju, ali šta se tačno desilo, tek treba da se utvrdi. Jedni kažu da je gledala u nešto pre nesreće, da l' u telefon, da l' u navigaciju. Pominju čak i da je imala laptop u krilu i da joj je to skrenulo pažnju - kaže neutešni otac i dodaje da ne poznaje devojku koja je, kako se sumnja, izazvala udes.

Prema njegovim rečima, Miljan je bio strastveni sportista, a osim fudbalom, bavio se i pecanjem.

- Od pete godine je pecao, išao na dečja takmičenja. Ima i pehare, pohvalnice, nagrade, puna polica. Baš u subotu, dan pre nesreće, imao je utakmicu - dodaje Zvezdan.

"Kao grom iz vedrog neba juče oko 17 časova je odjeknula informacija da je u saobraćajnoj nesreći, život izgubio naš bivši fudbaler Miljan Rakočević (23). Miljan je upravljao vozilom između Crvenke i Sivca kada je došlo do kobnog sudara u kom je on izgubio život. Miljan je bio odličan fudbaler, ali još bolji momak, častan, vredan i pošten. Fudbalski klub "Hajduk" izjavljuje najiskrenije saučešće porodici Rakočević. Miljane, neka ti je večna slava. Tvoj "Hajduk"".

Kao grom iz vedrog neba juče oko 17 časova je odjeknula informacija da je u saobraćajnoj nesreći, život izgubio naš...

Posted by FK "Hajduk 1912" Kula - zvanična stranica on Monday, October 5, 2020

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S