ERLING HALAND: Ne bojimo se provokacija Srbije!!

V.N.

06. 10. 2020. u 23:30

POČELE su psihološke igrice, i "otrovne strele" pred polufinalni meč baraža za plasman na EP.

ЕРЛИНГ ХАЛАНД: Не бојимо се провокација Србије!!

Foto AP

Selektor Skandinavaca Lars Lagerbek i prva zvezda tima mladi napadač Erling Haland su odgovarali na pitanja domaćih novinara koja su uglavnom bila konotirana tako da predstave "orlove" kao prljave igrače, koji neće birati sredstva i trikove da bi došli do pobede.

"Biće zanimljiva i teška utakmica. Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, verovatno ću sada ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara. Uvek može nešto da se nauči gledanjem snimaka", rekao je Haland i priznao da se još nije bavio skautiranjem naših štopera.

Slično rezonuje i selektor Norvežana posle pitanja o eventualnim provokacijama Tumbakovićevih izabranika.

"Ako i bude nešto tako, moramo da se pripremimo, da budemo izuzetno disciplinovani", kazao je Lagerbek.

Iskusni strateg kaže da je Haland stekao iskustvo i da ne reaguje na prljave trikove, kojima su igrači Augzburga nedavno pokušali da ga izbace iz ritma.

"Na tom meču se videlo koliko je Erling iskusan i smiren, izdržao je kontakt sa rivalom i bio potpuno hladan, nije mu uzvratio, iako je isprovociran" kaže Šveđanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S