FUDBALERI PARTIZANA U NOVIM IZAZOVIMA: Prvotimci crno-belih se oprobali u novom sportu (FOTO) (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2020. u 10:30

FUDBALERI Partizana oprobali su se danas u novom sportu

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА У НОВИМ ИЗАЗОВИМА: Првотимци црно-белих се опробали у новом спорту (ФОТО) (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Sandić Foto

U sklopu državnog Tekbol prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu, prvotimci Partizana Vladimir Stojković, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković isprobali su svoje veštine na novom Tek Smart modelu.

"Do sada nisam imao prilike da igram na Tekbalu, čak i ne znamo tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago što su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju – kaže Smiljanić.

Na Smiljanića se nadovezao i Aleksandar Miljković:

"Super zabava, ali ujedno veoma korisna stvar za samu motoriku. Morate da budete sve vreme skoncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira, uz osmeh poručuje Miljković.

Tek smart sto je postavljen na SC Partizan – Teleoptik gde će prvotimci moći da ga koriste tokom dnevnih aktivnosti i treninga oporavka.

Ambasadori Tekbal takmičenja u Srbiji su fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić i nekadašnji igrač Andrlehta Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan Ivan Ćurković.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S