BIVŠI REPREZENTATIVAC ZAVRŠIO KARIJERU: Jedva čekam da budem kod kuće za svaki Božić, svaki rođendan...

Tanjug

09. 10. 2020. u 17:36

NEKADAŠNjI fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović saopštio je danas da je završio profesionalnu karijeru u 33. godini.

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Једва чекам да будем код куће за сваки Божић, сваки рођендан...

Foto: M.Vukadinović

- Dragi prijatelji, vreme je da kažem zbogom mojoj profesionalnoj fudbalskoj karijeri. Poslednjih 16 godina bile su najlepše i najizazovnije, ali ništa ne bih menjao. Ostavio sam srce na terenu svaki put kada sam igrao, ali sada je vreme za drugi korak. Veliko hvala svima za podršku i ljubav i veliko hvala mom menadžeru Milanu Kačaru. Novo poglavlje mog života počinje sada. Jedva čekam da budem kod kuće za svaki Božić, svaki rođendan i da provodim kvalitetno vreme sa svojom porodicom", saopštio je Kuzmanović na svom Instagramu.


Kuzmanović je u karijeri branio boje Bazela, Štutgarta, Fiorentine, Intera, Udinezea i Malage.

U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 50 utakmica i postigao je šest pogodaka.

Za reprezentaciju debitovao je u junu 2007. godine, a poslednji meč odigrao je 2014, a bio je deo nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!