NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIPA: Espanjol želi na vrh tabele

V. N.

10. 10. 2020. u 12:03

Fudbaleri i fudbalski radnici širom sveta prognoziraju mečeva za čitaoce “Tipa”

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Еспањол жели на врх табеле

Ilustracija sport Foto Dephositos

* IVAN KECOJEVIĆ (Albasete, Španija 2)

ESPANjOL – ALKORKON 1

- Prognozerima savetujem da igraju na drugoplasirani Espanjol, koji želi da izbije na čelo tabele. Tim iz Barselone odlično igra, dao je šest golova, a nije primio nijedan. Zato je veliki favorit protiv Alkorkona.

* DEJAN DAMJANOVIĆ (Daegu, Južna Koreja)

JEJU – ANSAN 1

- Lider Jeju na četiri kola do kraja ima samo dva boda više od drugoplasiranog Suvona i ne sme da kiksne protiv Ansana. U klubu su uvereni u ulazak u elitu i već traže pojačanja za narednu sezonu u višem rangu.

* MILOŠ JOSIMOV trener i fudbaler u Finskoj

OULU – MUSA 1

-Oulu je pobedom u derbiju nad KTP uspeo da povrati poziciju lidera. Sada želi da je zadrži i verujem da će u tome uspeti, pobedom protiv prosečne Muse.

* VLADA FILIPOVIĆ (Norveška)

HAM KAM – SANDNES 1

- Preporučio bih svim kladiocima da obrate pažnju na Ham Kam. Sklopljen je odličan tim, a kao pojačanja su dovedena trojica igrača iz superligaških ekipa, između ostalog i golman Kristiansunda. Poseduju kadar za vrh tabele i mislim da će u ovom kolu lako izaći na kraj sa Sandnesom.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!