BOŽOVIĆ - POČASNI PREDSEDNIK FK ZETA: Amfilohije, hvala Vama i majci crkvi što smo očuvali veru!

Novosti online

11. 10. 2020. u 11:03 >> 11:07

NAKON što je ustanovljeno da je Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, pozitivan na korona virus, nalazi se na lečenju u KCCG, a poruke podrške stižu mu sa svih strana.

БОЖОВИЋ - ПОЧАСНИ ПРЕДСЕДНИК ФК ЗЕТА: Амфилохије, хвала Вама и мајци цркви што смо очували веру!

FOTO: In4s

Kako piše "Dan" među brojnim porukama podrške stigla je i poruka iz FK Zeta. 

Počasni predsednik FK Zeta Radojica Božović uputio je pismo podrške Mitropolitu. 

"Vaše preosveštenstvo, presvetli Mitropolite Amfilohije, igrači, članovi stručnog štaba i ja lično, želimo vam brz oporavak i nastavak stvaranja uslova za mir i bolji život svih građana drage nam Crne Gore. Zahvaljujemo vama i majci Crkvi za svetli put kojim ste nas poveli u teškim trenucima za očuvanje vere pradedovske. Neka vam Gospod bude s ruke, da nas još dugo svojom mudrošću vodite, sada već mirnim vodama naše vjere pravoslavne u Crnoj Gori, stoji u pismu Radojice Božovića u ime svih igrača i članova FK Zeta, navodi se u poruci Radojice Božovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!