POPRAVNI NA BOSFORU: Srbija u sredu igra protiv Turske

N. I.

12. 10. 2020. u 23:30

TRI utakmice, tri primljena, jedan postignut gol i samo jedan bod. To je učinak fudbalske reprezentacije Srbije u dosadašanja tri kola nove sezone u Ligi nacija.

ПОПРАВНИ НА БОСФОРУ: Србија у среду игра против Турске

Foto: N.Paraušić

Da ne beše onog Osla, ubedljive partije i pobede protiv Norveške u baražu za odlazak na EP sledeće godine, ko zna šta bi navijači pomislili o "orlovima".

Ovako, oprašta im se donekle poraz od Mađarske (0:1) u nedelju uveče, ali će utisak morati da se popravi sutra uveče u Istanbulu, gde gostuju Turskoj na meču 4. kola.

Promenio je selektor Tumbaković više od pola pobedničkog tima iz Osla, dao priliku šestorici novih momaka, koje je možda i greh nazvati rezervistima, ali oni tu priliku nisu iskoristili protiv Mađarske koja je u Beogradu takođe igrala u kombinovanom sastavu i slavila u našoj zemlji posle 59 godina.

Očekuje se da u sredu na Bosforu u prvom timu opet budu kapiten Kolarov, prvi strelac tima Aleksandar Mitrović, junak iz Osla Milinković-Savić, sve bolji Đuričić i Lazović.

Ako ih ne vidimo u startnoj postavi, to će možda da znači samo jedno: Srbija je "digla ruke" od Lige nacija i sve adute baca na 12. novembar i duel sa Škotskom u Beogradu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!