KANGA NAPUŠTA ZVEZDU U JANUARU: Kinezi spremili "džak para" za Gabonca!

Novosti online

13. 10. 2020. u 12:34

SPECIFIČNA fudbalska sezona u Kini privodi se kraju. Klubovi se već okreću planovima za narednu sezonu.

КАНГА НАПУШТА ЗВЕЗДУ У ЈАНУАРУ: Кинези спремили џак пара за Габонца!

Foto: N.Paraušić

Koronavirus je uticao na budžete klubova, ali je i dalje veliko interesovanje za inostrane fudbalere. 

Jedan od njih mogao bi da bude i vezista Crvene zvezde. Šangaj Šenhua je u svoj tefter upisao ime Gejlora Kange, a Gabonac je želja kluba još iz vremena dok je nastupao u Pragu. 

Kako "MaxBet sport" prenosi, ovog puta situacija je drugačija i reprezentativac Gabona ima ugovor sa crveno-belima, tako da dosta zavisi od obeštećenja. Portal navodi da su kinezi spremni da po svaku cenu otkupe Kangu. 

Do novog prelaznog roka, koji u Kini traje do pred kraj februara, ostaje dosta toga da se iskristališe. Kanga se posle obaveza za nacionalni tim vraća u Beograd i posvetice se klupskim obavezama pred derbi sa Partizanom i start u Ligi Evrope.

Spominjalo se da su crveno-beli odbili ponudu Rizea za Kangu u iznosu od dva miliona evra. Kinezi mogu da plate mnogo više…

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)