VLAHOVIĆ I RISTIĆ: Prvo Turska, pa fokus na Škotsku

Tanjug

13. 10. 2020. u 14:37

SRPSKI fudbalski reprezentativci Dušan Vlahović i Mihailo Ristić, uoči puta za Istanbul, izjavili su da je ekipa usmerena na meč sa Turskom u Ligi nacija i da će se potom potpuno fokusirati na duel protiv Škotske u finalu baraža za plasman na EURO.

ВЛАХОВИЋ И РИСТИЋ: Прво Турска, па фокус на Шкотску

Foto: M.V.

- Zaboravili smo meč protiv Mađarske, okrećemo se duelu sa Turskom. To će nam biti generalna proba za Škotsku. To je najbitnija utakmica u poslednje tri-četiri godine. Moramo da budemo skoncentrisani, posvećeni. Škoti su čvrsta ekipa sa dobrim pojedincima. Međutim, mi verujemo u sebe i očekujem da ćemo ostvariti dobar rezultat“, izjavio je Vlahović, koji je protiv Mađara upisao debi u A selekciji.


Sa druge strane, Ristić nije igrao protiv Mađarske, jer je odmarao posle odlične partije u pobedi protiv Norveške u Oslu.

On je na tom meču debitivao na zvaničnim mečevima (prethodno igrao u prijateljskom meču u Kataru), sjajno zamenio Filipa Kostića i izvesno obezbedio status reprezentativca i za naredne akcije.

- Ne razmišljamo o Škotima. Imamo u sredu utakmicu sa Turskom u okviru Lige nacija . Biće vremena da pričamo o duelu sa Škotskom“, poručio je fudbaler Monpeljea, uz konstataciju da je lepo biti deo najjačeg državnog tima, posebno što je tu većina fudbalera sa kojima je igrao u mlađim selekcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!