ISTORIJSKA NOĆ ZA SAN MARINO: Ovo su čekali 30 godina - luda fudbalska godina

Novosti online

14. 10. 2020. u 08:54

REMI Lihtenštajna i San Marina mnogima ne znači ništa, ali za gostujuću selekciju je tih 0:0 jedan do najvećih rezultata u svojoj 30 godina dugoj istoriji.

ИСТОРИЈСКА НОЋ ЗА САН МАРИНО: Ово су чекали 30 година - луда фудбалска година

Foto: UEFA

Osim što su upisali prvi bod još od 2014. godine i meča sa Estonijom (1:1), San Marino je napokon uspeo da sačuva svoju mrežuvan domaćeg terena - i to baš prvi put za 30 godina koliko se takmiče.

Zanimljivo, San Marino je mogao i do pobede u ovom 4. kolu grupe D Lige nacija, ali im je poništen gol zbog ofsajda, a ovaj remi najviše ide na ruku Gibraltaru koji sada ima dva boda više od Lihtenštajna i meč manje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!