LALATOVIĆ ŽESTOKO PECNUO VEČITE: Da imamo kao Zvezda i Partizan igrali bi Evropu

Novosti online

16. 10. 2020. u 15:58

U PREDVEČERJE duela Partizana i Crvene zvezde u Superligi Srbije, trener fudbalera Vojovdine Nenad Lalatović, je govoreći o razlici između Novosađana i crno i crveno-belih, govorio o porazu tima koji trenia u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od Standarda.

ЛАЛАТОВИЋ ЖЕСТОКО ПЕЦНУО ВЕЧИТЕ: Да имамо као Звезда и Партизан играли би Европу

Foto: N.Paraušić

- Da Vojvodina ima veliki budžet,ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope", zaključio je šef struke "Stare dame" a onda se vratio na priču o utakmici.

- Predsednik Standarda je vikao sudiji da svira kraj. Strepeli su da ćemo da ih izbacimo. Pokazali smo da sa domaćim igračima, bez mnogo ulaganja, bez stranaca, možemo da odigramo dobro i hrabro u Evropi. Igrali smo lepo, bili blizu pobede. Bio je to naš perfektan nastup, kada uzmemo u obzir sve okolnosti i budžet kojim klub raspolaže" rekao je Lalatović.

Ekipa iz Novog Sada u domaćem prvenstvu sledeću utakmicu igra protiv Rada u petak od 18 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)