STANKOVIĆ POSLE REMIJA: Bilo je igre unazad, a to nismo spremali

Č. V.

18. 10. 2020. u 19:22

VEČITI derbi 163. po redu završen je bez pobednika, rezultatom 1:1, a utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ РЕМИЈА: Било је игре уназад, а то нисмо спремали

FOTO: N. Paraušić

Sigurno da bi strateg kluba iz Ljutice Bogdana bio zadovoljni da je su njegovi igrači pobedili, ali opet ne može biti nezadovoljan, s obzirom na to da je Zvezda jurila rezultat od 5. minuta.

- Bilo je momenata kojim sam zadovoljan. Poklonili smo prvi gol. Smogli smo snage da idemo dalje. Imali smo posle par šansi. Tvrda utakmica, baš kako treba da bude derbi - rekao je Stanković i dodao:

- Mislim da smo trebali da iskoristimo dobru formu. Bilo je igre u nazad, to nismo spremali. Ja nemam problem sa time da se pogreši, čestitam momcima na osvojenom bodu. Gubili smo utakmicu. Moglo je ne daj bože da bude i 2:0, 3:0, imali smo i mi svojih šansi, stativu,gol glavom Dijega...

Mladi štoper Zvezde Strahinja Eraković je napravio veliku grešku i tako omogućio rivalu da povede, ali Stankoviće je stao u odbranu 19-godišnjaka.

- Greške su sastavni deo fudbala i na njima se uči. On je mlad i ovo može samo da mu bude škola za dalje. Ne menjam mišljenje o njemu, spreman je da igra za Crvenu zvezdu i ima kvalitet. Nema lepše stvari nego igrati večiti derbi. Svi greše, a bitno je da iz toga izađeš jači - poručio je strateg šampiona Srbije.

Podsetimo, Partizan je poveo u 5. minutu preko Filipa Stevanovića, izjednačenje gostima doneo je Aleksandar Katai koji je iskoristio penal u 74. minut.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S