LOŠA VEST ZA PARTIZAN: Suma mesec dana van terena, minimalni napor može dovesti do gubitka vida

Novosti online

20. 10. 2020. u 13:23

FUDBALER Partizana Sejduba Suma zamenjen je u 15. minutu 163. večitog derbija protiv Crvene zvezde zbog povrede oka, a nekoliko dana posle utakmice poznato je i njegovo zdravstveno stanje.

ЛОША ВЕСТ ЗА ПАРТИЗАН: Сума месец дана ван терена, минимални напор може довести до губитка вида

Sejduba Suma u dresu FK Partizan / FOTO: AP

- Posle opsežnih medicinskih pregleda prvotimcac Partizan Sejduba Suma izostace sa utakmice svog tima u narednih mesec dana, kao posledica udarca u oku na 163. večitom derbiju od strane igraca Crvene Zvezde Seku Sanoga", stoji u saopštenju FK Partizan i dodaje se:

- Povreda je toliko ozbiljna, da minimalan napor u toku dana može dovesti do potpunog gubitka vida,dok je sam igrač imao ‘sreću’ jer da je je povreda bila 2 mm dalje na licu mesta bi izgubio vid i oko", kažu iz crno-elog kluba.

Podsećanja, Suma je u pokušaju da prevari odbranu Crvene zvezde i predribla Sanoga, zadobio povredu oka. Igrač Crvene zvezde ga je udario u glavu, nakon čega je Suma odmah stao i rukama prekrio lice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk