NOVI TRANSFER U HUMSKOJ: Partizan ostao bez još jednog defanzivca

Novosti online

20. 10. 2020. u 14:16

POSLE Nemanje Nikolića koga su pre nekoliko dana prodali Al Raedu, Partizan ponovo posluje sa klubovima sa istoka.

НОВИ ТРАНСФЕР У ХУМСКОЈ: Партизан остао без још једног дефанзивца

Foto: FK Partizan

Defanzivac Uroš Vitas karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Kadisiji, a crno-beli će na konto transfera inkasirati oko 550.000 evra, dok će igrač potpisati ugovor na dve godine, saznaje Telegraf.

Vitas je u Partizan stigao prošle zime, poslednjeg dana prelaznog roka, bez obeštećenja i to na insistiranje bivšeg trenera Sava Miloševića.

U prvih nekoliko meseci, dok je u ekipi još bio Strahinja Pavlović, retko je dobijao priliku, ali se od letnjih priprema ustalio u timu.

Kada je Milošević napustio crno-bele, a tim preuzeo Stanojević defanzivac je u prvih nekoliko mečeva takođe bio u prvom planu, međutim, angažovanje Svetozara Markovića, kao bonus igrača i prvo rešenje uz Makija Banjaka, uticalo je i na Vitasov status, pa se odlazak nametnuo kao logično rešenje.

U proteklih deset meseci Vitas je odigrao ukupno 22 meča za crno-bele u svim takmičenjima, postigao jedan gol i upisao asistenciju.

(Telegraf)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)