STANOJEVIĆ: Utakmice posle derbija uvek su teške, Kup Srbije je važan za nas!

Novosti online

20. 10. 2020. u 16:52

Trener crno-belih smatra da njegovi puleni treba da pronađu snagu za duel koji se igra u sredu u okviru Kupa Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ: Утакмице после дербија увек су тешке, Куп Србије је важан за нас!

FOTO: FK Partizan

"Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija", rekao je Stanojević. 

Partizanu sutra predstoji duel protiv Bačke u Kupu Srbije. Prethodni meč crno-beli igrali su u 11. kolu Superlige sa Crvenom zvezdom. Meč je završen bez pobednika. 0:0. 

Partizan je u nedelju igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom u Super ligi, a sutra mu predstoji utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke.

"Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo da našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica", kazao je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)