ARTETA PRECRTAO OZILA: Sjajni vezista nije registrovan za Premijer ligu

Novosti online

20. 10. 2020. u 19:26

BILO je jasno i ranije, ali sada je zvanično. Arsenal nije registrovao Mesuta Ozila ni za Premijer ligu.

АРТЕТА ПРЕЦРТАО ОЗИЛА: Сјајни везиста није регистрован за Премијер лигу

Foto: EPA

Nemački vezista se nije našao na spisku od 25 igrača koji mogu da nastupaju u najjačem rangu engleskog fudbala. To znači da on neće moći da igra za "tobdžije" u Premijer ligi do februara. Prethodno je izsotavljen sa spiska za Ligu Evrope.

Ozil će tako četiri meseca biti bez utakmice u nogama. Ipak, možda mu to neće pasti toliko teško, s obzirom na to da je najplaćeniji fudbaler Arsenala, pošto zarađuje 350.000 funit nedeljno.

Trener kluba sa "Emirejtsa" Mikel Arteta morao je pre slanja konačnog spiska igrača na koje računa u Premijer ligi da se odrekne dvojice seniora. Izbor je pao na Ozila i Sokratisa.

- Hteo sam da im kažem to u oči. Objasnio sam razloge i stvarno mi je bilo teško da im to kažem, ali to su restrikcije i pravila i oni moraju da poštuju odluku i probaju da treniraju na najbolji mogući način, pomognu timu kako mogu u tom trenutku i onda ćemo videti šta će se desiti - rekao je Arteta.

Nemac je poslednji put za Arsenal igrao u martu protiv Vest Hema. Nakon tog meča je usledio prekid sezone zbog pandemije virusa korona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)