VEROVALI ILI NE: Prošlogodišnji rival Partizana u LE ima 13 zaraženih UEFA odobrila da igraju!

Novosti online

20. 10. 2020. u 22:03

POMALO neverovatna situacija odigrava se u Ligi Evrope, gde je UEFA dozvolila da AZ Alkmar iako ima 13 igrača zaraženih koronom igra naredni meč.

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Прошлогодишњи ривал Партизана у ЛЕ има 13 заражених УЕФА одобрила да играју!

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Uprkos činjenici da im je gotovo polovina tima van stroja, što su potvrdili i testovi, Holanđani će izaći na megdan Napoliju u 1. kolu Lige Evrope. 

Prošlogodišnji rival Partizana u Ligi Evrope se u prvoj rundi drugog po rangu UEFA takmičenja odmeriti snage sa Napolijem, ali je i pored potvrde da su 13-orica zaraženih koronom, evropska kuća fudbala odlučila da se meč odigra!

Koliko je to pametno, videće se u budućnosti, međutim, obzirom da je utakmica na programu tek u četvrtak UEFA ima vremena da promeni odluku i odloži duel Italijana i Holanđana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!