REAL PORAZOM POČEO LIGU ŠAMPIONA: Šahtjor odneo bodove iz Madrida, Nikolićeva Lokomotiva remizirala u Austriji (VIDEO)

Č. V.

21. 10. 2020. u 20:56

FUDBALERI Real Madrida poraženi su od Šahtjora sa 2:3 na svom terenu u prvom kolu Lige šampiona.

РЕАЛ ПОРАЗОМ ПОЧЕО ЛИГУ ШАМПИОНА: Шахтјор однео бодове из Мадрида, Николићева Локомотива ремизирала у Аустрији (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Zinedin Zidan odlučio je da Luku Jovića uvrsti u startnih 11 i to pre Karima Benzeme, ali Srbin opet nije uspeo da se upiše u strelce.

Odličnu utakmicu odigrao je ukrjainski šampion, posebno u prvom poluvremenu kada je vodio sa velikih 0:3. Pogotke za gostujući tim postigli su Tete, Solomon i Varan koji je postigao auto gol.

Ipak, ne bi "kraljevići" bili to što jesu kada bi se tako lako predali. Real je uspeo za svega 14 minuta u nastavku da smanji na 2:3, ali nisu uspeli treći put da pronađu put do mreže Trubina.

Strelci za Madriđane bili su Luka Modrić, koji je postigao pravi evrogol i Džunior Vinisijus. Brazilac se u strelce upisao samo 15 sekundi nakon što je zamenio Jovića.

Real je uspeo da postigne gol u 91. minutu, no srpski sudija Srđan Jovanović je posle gledanja VAR-a poništio pogodak Valverdea, jer je Vinisijus bio u ofsajdu.

Odličan meč odigran je u Austriji, gde su Salcburg i Lokomotiva iz Moskve remizirali - 2:2.

Marko Nikolić bodom debitovao u Ligi šampiona/Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Izabranici Marka Nikolića su dobro počeli meč i poveli u 19. minutu zahvaljujući Ederu. Ipak, u najgorem trenutku po goste šampion Austrije je izjednačio. Igrao se 45. minut kada je Šoblšai poravnao rezultat.

Nastavak susreta doneo je nova uzbuđenja. Salcburg je do preokreta stigao u 50. minutu kada je Zlatko Junuzović pogodio mrežu rivala. Moskvovljni su do boda došli u 75. minutu, a strelac je bio rezervista Lisakovič.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!