PRODUŽENA SERIJA NOVOSAĐANA: Proleter na krilima mladosti savladao Radnički u Pirotu

Novosti online

21. 10. 2020. u 21:09 >> 21:17

FUDBALERI Proletera su se golovima Galića i Gluščevića pobedom nad Radničkim u Pirotu (2:0) plasirali u narednu rundu Kupa Srbije.

ПРОДУЖЕНА СЕРИЈА НОВОСАЂАНА: Пролетер на крилима младости савладао Раднички у Пироту

FOTO: AP

Ponovo se posle Subotice ,Novog Sada i Beograda i u Pirotu čula pobednička pesma Adrijana koju će i u narednim mečevima momci trenera Žigića tražiti.Pokazao je i kominovan sastav mlađeg novosadskog superligaša sa čak 9 bonusa da je respektan mnogim klubovima da se na nadolazeću mladost mora ozbiljno računati.

Protiv Radničkog  je  debitovao Jovan Milošević sa 16 godina i 6 dana. I poslednje pojačanjeNikola Gluščević (19) koji je stigao iz Sevilje golom u prvoj zvaničnoj utakmici pokazao je da će biti veliko pojačanje.

"Neizmerno sam srećan što je moj debi u dresu Proletera, ovekovečen prvim golom a što je najbitnije uspeli smo da prebrodimo prvu prepreku u Kupu. Sjajna smo ekipa , iskustva i nadolazeće mladosti koja će kroz prvenstvo dokazati kvalitete. Ovo je bio tek početak našeg uspona. Biće još puno prilika za radovanje istakao je na kraju Gluščević i najavio još golova u protivničkim mrežama", rekao je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)