SEJDUBA SUMA ZA "NOVOSTI": Iz Zvezde nisu ni pitali kako sam

N. ILjUKIĆ

22. 10. 2020. u 09:19 >> 09:20

MESEC dana bez pravog treninga, i dalje bez odlaska u "Zemunelo" i sa lošim sećanjima na 163. večiti derbi.

СЕЈДУБА СУМА ЗА НОВОСТИ: Из Звезде нису ни питали како сам

FOTO: N. Paraušić

Partizanov as Sejduba Suma će po dve stvari pamtiti 15 minuta nedeljne utakmice sa Zvezdom (1:1). Prvo, po "krađi" lopte i akciji kod vodećeg gola Filipa Stevanovića, ali mnogo duže će pamtiti udarac Zvezdinog "kasapina" Sekua Sanoga, koji ga je u ranoj fazi meča poslao na Očnu kliniku Vojnomedicinske akademije.

Ispostavilo se na kraju derbija da je ovaj događaj možda i odredio dalji tok meča, jer je Suma navikao svoje i navijače večitog rivala da pravi najveće probleme Milanu Borjanu.

- Kada sam dobio udarac u oko, u jednom momentu ništa nisam video. Ipak, mislio sam da će mi ubrzo biti bolje. Na kraju pregled u bolnici je pokazao da imam krvarenje, a sada sam kod kuće i preporučeno mi je strogo mirovanje - rekao je Suma juče za "Novosti".

- Mogu da obavljam uobičajene dnevne, rutinske stvari, ali čak ni pri redovnoj higijeni ne smem da pravim neki veći napor. Lekari mi kažu da sam još i dobro prošao, kako je moglo da bude, jer je i vid mogao da mi bude ugrožen..

MALIĆEVIĆ: STROGO MIROVANjE

FOTO: FK Partizan

LEKAR Partizana, doktor Sead Malićević, otkrio je juče šta su preporuke stručnjaka za povređenog fudbalera.

- Sumi je preporučeno mirovanje. Nije dobio nikakvu posebnu terapiju, a više stvari ćemo znati posle kontrole za sedam dana. Udarac je bio veoma jak i to je najveći problem u procesu oporavka - kaže Malićević za "Novosti".

Omaleni Gvinejac je tek u svom drugom mandatu u Partizanu dokazao klasu, ali događaj od nedelje ga je prilično vratio unazad...

- Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osećam njihovu snažnu podršku, ali nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo - žali Suma što sa druge strane Topčiderskog brda nema dokaza o džentlmenstvu, na koje su se iz tabora večitog rivala pozivali više posle, nego pre derbija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!