PAVLOVIĆ POKAZAO KVALITET: Buđenje crno-bele desetke

M. Bl.

22. 10. 2020. u 20:54

NIJE ga bilo na terenu praktično od momenta kada je započela pandemija virusa korona.

ПАВЛОВИЋ ПОКАЗАО КВАЛИТЕТ: Буђење црно-беле десетке

Lazar Pavlović Foto N. Paraušić

A kada je dočekao priliku da prvi put od 10. marta ove godine dobije ulogu startera, Lazar Pavlović se odužio golom koji je Partizanu trasirao put ka pobedi protiv Bačke u šesnaestini finala Kupa Srbije (2:0).

Mladi vezista je na taj način najavio da bi crno-beli mogli prilično bezbolno da preguraju period od minimum mesec dana, koliko će Sejduba Suma biti van terena zbog povrede oka.

- Imao sam priliku već u prvom minutu da postignem gol, ali sam loše šutirao. Drugi put sam dobro pogodio loptu, odmah posle šuta sam video da ulazi - podsetio se Pavlović momenta koji je njegovom timu značajno olakšao posao u kup duelu sa Bačkom.

Svesna je crno-bela desetka da je i pred njim i pred timom još mnogo posla.

- Potrebno je da se još malo da se uigramo. Dosta novih igrača je došlo, svi su kvalitetni, zaslužuju da se bore za mesto u prvih 11. Biće sve u redu, postajemo sve bolji tim. U ponedeljak gostujemo na "Čairu", na stadionu na kome sam debitovao za Partizan. Biće teška utakmica, Radnički je kvalitetna ekipa, međutim, ako budemo igrali kako znamo neće biti nikakvih problema - zaključio je Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!