ČUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI: Bio reprezentativac Engleske, igrao protiv Zvezde, nezamenjiv kod Vengera, a sada trenira u parku i čeka klub

Novosti online

22. 10. 2020. u 18:42

Iako je bio jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera, za karijeru Džeka Vilšira slobodno možemo da kažemo da je u velikom kanalu!

ЧУДНИ СУ ПУТЕВИ ГОСПОДЊИ: Био репрезентативац Енглеске, играо против Звезде, незамењив код Венгера, а сада тренира у парку и чека клуб

Foto: M.Vukadinović

Momak koji je 10 godina bio član Arsenala, uz dve pozajmice u Bolton i Bornmut, nedavno je dobio otkaz u Vest Hemu za koji je igrao od 2018. godine i u kom je imao platu 100.000 nedeljno. Međutim, za te dve godine odigrao je samo 16 mečeva s obzirom na to da je stalno bio povređen.

Otuda i ne čudi što su Čekićari želeli da ga se otarase, mada je Vilšir pokušavao da ih ubedi da će se vratiti na željeni nivo. Daleko od toga da to sada i ne pokušava, ali umesto u nekom klubu nekadašnji reprezentativac Engleske trenira u parku.

- Samo želim da budem srećan i da ponovo igram fudbal. Pretpostavljam da sam poslednji put bio srećan u prev tri utakmice za Vest Hem, pre nego što sam se povredio. Možda je vreme i za neku drugu ligu - rekao je Vilšir koji ima 28 godina.

 

 

Pomenutog vezistu 2017. godine upoznala je i beogradska publika, kada je Vilšir na jesen gostovao Crvenoj zvezdi sa Arsenalom. Bilo je to u sklopu 3. kola Lige Evrope, a Tobdžije su slavile golom Žirua u 87. minutu.

Takođe, Vilšir je bio član reprezentacije Engleske s kojom je nastupao na SP 2014. i na EP 2016. godine. Zanimljivo, u tim kvalifikacijama za EP Vilšir je bio proglašen za igrača utakmice na šest od sedam mečeva. Na SP u Rusiju nije putovao, iako je igrao prijateljske mečeve u sklopu priprema.

(Telegraf)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)