TIP ANALIZIRA DVA DERBIJA:„Bukmejkeri“ uz Katalonce

Đ. S.

24. 10. 2020. u 10:00

NA programu 182. Klasiko između Barselone i Reala (SUBOTA, 16.00)

ТИП АНАЛИЗИРА ДВА ДЕРБИЈА:„Букмејкери“ уз Каталонце

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Jedan od najvećih fudbalskih ugođaja, ponovo je na programu ovog vikenda. Barselona i Real Madrid će na „Kamp Nou“ stadionu u subotu (16.00) odigrati 182. El klasiko u La Ligi i ispisati novo poglavlje u diskutabilno najvećem rivalstvu modernog fudbala. 

Bez obzira na to što više to nije sinonim za okršaj Lea Mesija i Ronalda, ove dve ekipe su prepune zvezda koje mogu da prirede vrhunsku fudbalsku predstavu. Statistika i trenutna forma retko kada igraju ulogu u okršajima dva španska velikana i teško da postoji informacija koja može da olakša tipovanje ovog duela. Kao i u svakoj velikoj utakmici presudiće individualna inspiracija, greške pojedinaca i trenutno nadahnuće.

Međutim, bitno je napomenuti da su obe ekipe izgubile prvenstvene duele prošle nedelje, Barsa od Hetafea, Real od Kadiza. I utisak je da ove sezone ni jedni ni drugi nisu toliki bauci kao u nekim ranijim godinama. Barselona zbog dobro poznatih problema sa Mesijem i kompozicijom defanzivne linije, još je letos ostali bez Luisa Suareza. Na drugoj strani, Madriđane je mučila forma golgetera, i deluje da Zidan osim Benzeme nema pravog pojedinca koji će poneti teret. Pa ni Luka Jović, naš napadač koji je preživeo "seču" na „Santjago Bernabeu“ stadionu, ali i dalje priliku dobija na kašičicu. U svakom slučaju, domaći teren neće mnogo značiti zbog dobro poznatih problema sa virusom korona, ali su bukmejkeri svakako blagu prednost dali timu iz srca Katalonije. 

KVOTE

Barselona - Real Madrid

1    2.20    X   3.70     2    3.20

  •  JUNAJTED - ČELSI U DERBIJU PREMIJER LIGE (SUBOTA, 18.30)

Lampard ne zna sa Oleom

Preko 200 utrošenih miliona evra, i šest novih igrača, na početku sezone nisu doneli mir u redovima Čelsija, a pred derbi sa Mančester junajtedom u Premijer ligi (subota, 18.30), muči ih i  činjenica da se Ole Gunar Solskjer za sada pokazao kao protiv-otrov za fudbal Frenka Lamparda. U sudarima dva nekada velika igrača, a sada trenera Premijerligaša, Solskjer je sa "đavolima" tri puta slavio, dok je Lamaprdu pripalo poslednje radovanje u polufinalu FA kupa.

U prilog Junajtedu, govori i činjenica da će Čelsi ugostiti osokoljen pobedom nad PSŽ u Ligi šampiona, dok će "plavcima" u mislima svakako biti i prosuto mleko iz prošlog kola protiv Sautemptona (vodili 3:2 sve do 93.), kao i neubedljiv remi sa Seviljom (0:0).

Lampardove nevolje se posebno ogledaju u defanzivnom delu tima, čija su kolena klecala grešila i protiv slabijih timova, dok je posebno neubedljiv bio golman Kepa Arizabalaga, čiji su kiksevi postali skoro pa svakodnevnicam, a Junajted svakako ima personal da to iskoristi. 

KVOTE

Mančester j. - Čelsi

1   2.50    X   3.60    2    2.80



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!