TRAGEDIJA POGODILA PARIZ, MBAPE U SUZAMA: Neka ti bog podari put do neba anđele moj!

Novosti online

23. 10. 2020. u 13:27

STRAVIČNA informacija stiže iz Francuske! Dečak Lukas, kome je napadač Pari sen Žermena Kilijan Mbape posvetio gol prošlog vikenda u francuskom šampionatu, preminuo je u petak ujutru.

ТРАГЕДИЈА ПОГОДИЛА ПАРИЗ, МБАПЕ У СУЗАМА: Нека ти бог подари пут до неба анђеле мој!

FOTO: EPA

Ovaj osmogodišnjak se dugo borio sa rakom, ali nažalost nije uspeo da pobedi ovu tešku bolest i napustio je ovaj svet prerano.

Vest o tome je pogodila francuskog fudbalera koji je s Lukasom ostvario prijateljstvo i posećivao ga u bolnici.

Mbape se od njega oprostio emotivnim rečima na svom Instagramu.

- Sa velikom tugom obaveštavam vas da je Lukas otišao da se pridruži zvezdama. Veoma je teško naći reči, ali potrebno je odati počast ovom dečaku ispunjenom ljubavlju, simpatijom i pre svega hrabrošću koji me je toliko naučio i sa kojim sam gajio čvrstu vezu. Pokušaću da te učinim ponosnim jer si ti pravi heroj. Ti zaslužuješ sve pohvale jer si se borio protiv svoje bolesti više od 10 meseci, a da se nikad nisi žalio. Izuzetno sam ponosan što sam mogao da ti budem drugar do poslednjeg tvog daha i verujem da ću biti zauvek. Neka ti Bog podari put do neba, moj mali anđele. Volim te - napisao je Kilijan Mbape na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)