PRVOTIMAC CRVENO-BELIH: Odbio sam Partizan i posle završio u Zvezdi

Novosti online

25. 10. 2020. u 10:20

CRVENA zvezda nije ostvarila očekivana rezultate u mečevi sa Partizanom i Hofenhajmom, a jedan od razloga je izostanak Mirka Ivanića.

ПРВОТИМАЦ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Одбио сам Партизан и после завршио у Звезди

Foto: FK Crvena zvezda

Preležao je koronu Zvezdin vezista, negativan je najnovijem testiranju i spreman da ponovo zauzme svoje mesto na terenu.

Ivanić je u emisiji TV Arena sport "Teme do Arene" govorio o periodu kada je na stolu imao ponudu Partizana i Crvene zvezde, odnosno, kako se odlučio da karijeru nastavi u Belorusiji. 

"Nisam hteo u Zvezdu i Partizan, već sam hteo da odem u neku drugu ligu, da promenim okruženje. Mnogo mi je značilo što sam bio u BATE Borisovu tri godine. Naučio sam novi jezik, upoznao nove ljude, kulturu, to mi je pomoglo da sazrim. U tom trenutku iz Vojvodine nisam hteo ni u Zvezdu ni u Partizan, ali posle treće godine u Belorusiji dobio sam ponudu od Zvezde i izuzetno sam želeo da se vratim ovde! U Zvezdu", rekao je Ivanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)